Descripci�n de la imagen

CLUB CICLISTA BALAGUER - www.montsec-montsec.com - info@montsec-montsec.com

MOLTES GRÀCIES A TOTS! /

¡MUCHAS GRACIAS A TODOS!

Descripci�n de la imagen

Descripci�n de la imagenAGRAÏMENT

El passat dissabte 21/05/2011 vam poder disfrutar tots plegats de la III edició de la marxa cicloturista Montsec-Montsec, que finalment va ser un éxit pel que fa a participació.

Des del Club Ciclista Balaguer, hem afrontat aquest repte amb l'entusiasme i la motivació que pertoca i pels primers comentaris que ens heu fet arribar, creiem que en general es van satisfer les expectatives generades. Així mateix, el canvi de dates al mes de maig, també ens ha permès que els participants no haguéssiu de patir les fortes temperatures i la calor dels primers anys i creiem que va ser un bon dia per disfrutar del Montsec.

Hem augmentat el nombre de participants en més del doble i hem arribat a la xifra de 541 ciclistes, mantenint la mateixa atenció i serveis, gràcies a l'esforç de molts voluntaris, col·laboradors així com institucions i empreses, que ens han donat el seu suport. SENSE TOTS ELLS LA MONTSEC-MONTSEC NO SERIA POSSIBLE.

Tot i així, per properes edicions estem decidits a continuar millorant, per aquest motiu ens podeu enviar les vostres opinions/crítiques/suggerències a la següent adreça de correu electrònic:

info@montsec-montsec.com

Entre tots farem que la MONTSEC-MONTSEC sigui LA VOSTRA MARXA CICLOTURISTA

Descripci�n de la imagenAGRADECIMIENTO

El pasado sábado 21/05/2011 pudimos disfrutar todos juntos de la III edición de la marcha cicloturista Montsec-Montsec, que finalmente fue un éxito de participación.

Des del Club Ciclista Balaguer, hemos afrontado este reto con el entusiasmo y la motivación que se requería y por los primeros comentarios que nos habéis hecho llegar, creemos que en general se han satisfecho las expectativas generadas. Así mismo, el cambio de fechas al mes de mayo, también nos ha permitido que los participantes no tuvieráis que sufrir las altas temperaturas y el calor de los primeros años y creemos que fue un buen dia para disfrutar del Montsec.

Hemos aumentado el número de participantes en más del doble y hemos llegado a la cifra de 541 ciclistas, manteniendo la misma atención y servicios, gracias al esfuerzo de muchos voluntarios, colaboradores, así como instituciones y empresas, que nos han dado todo su apoyo. SIN TODOS ELLOS LA MONTSEC-MONTSEC NO SERIA POSIBLE.

No obstante, para próximas ediciones estamos decididos a continuar mejorando, por este motivo, nos podéis enviar vuestras opiniones/críticas/sugerencias a la siguiente dirección de correo electrónico:

info@montsec-montsec.com

Entre todos haremos que la MONTSEC-MONTSEC sea VUESTRA MARCHA CICLOTURISTA

 

Subir ^

Servei Fotogràfic

Aquest any hem posat al servei del cicloturista un servei professional de fotografia esportiva en diversos punts del recorregut i arribada.

SportCam va realitzar fotografies de cada cicloturista- Podeu veure i comprar les vostres fotos a la direcció web: www.SportCam.net    
 
Les fotografies estan disponibles directament, clicant a l'enllaç de la imatge i buscant pels vostres cognoms o dorsal:

logotipo-sportcam

The SportCam Photography Team

Per qualsevol incidència o consulta relacionada amb les fotografies us heu de dirigir a:  admin@sportcam.net

Gracies, i Enhorabuena a tots per participar!

Llistes d'Arribada i Diplomes

Podeu accedir a les llistes d'arribada a la nostra web  o directament al portal de www.bicinscipcions.cat, on us hi podreu descarregar i imprimir el vostre diploma.

www.bicinscripcions.cat

 Les llistes definitives després de les incidències seran actualizades durant aquesta setmana a la nostra web.

Objectes Perduts
Es van trobar unes ulleres de sol durant el descens d'Ares d'un participant que les va perdre, agraïrem que la persona propietaria de les mateixes ens envii un correu electrònic fent-ne una descripció i es posi en contacte amb nosaltres.

Llegir més»

Servicio Fotográfico

Este año hemos puesto al servicio del cicloturista un servicio profesional de fotografia deportiva en diferentes puntos del recorrido y llegada.

SportCam realizó fotografías de cada cicloturista - Podéis ver y comprar vuestras fotos en la dirección web:   www.SportCam.net       
 
Las fotografías estan disponibles, clicando en el enlace de la imagen y buscando por vuestros apellidos o dorsal:

logotipo-sportcam

The SportCam Photography Team

Para cualquier incidencia o consulta relacionada con las fotografías dirigirse a:    admin@sportcam.net

Gracias, y ¡Enhorabuena a todos por participar!

Listas de llegada y Diplomas

Podéis acceder a las listas de llegada en nuestra web o directamente en el portal www.bicinscripcions.com, dónde podréis descargar e imprimir vuestro diploma.

www.bicinscripcions.com

 Las listas definitivas después de las incidencias comunicadas seran actualizadas durante esta semana en nuestro web.

Objetos Perdidos
Se encontraron unas gafas de sol durante el descenso del Coll d'Ares de un participante que las perdió, agradeceriamos que la persona propietaria de las mismas nos envie un correo electronico haciendo una descripción de las mismas y se ponga en contacto con nosotros.

Leer más»

Subir ^

Xavi Tondo, per sempre

El dilluns vam rebre la tràgica notícia de la mort de ciclista català Xavi Tondo, que ens ha impactat profundament i en aquests dies tan durs per la família, amics i gent més propera, així com per tot el món del ciclisme, no volem deixar passar aquesta ocasió per fer arribar el nostre més sincer condòl a tots per aquesta pèrdua.

Xavi, no oblidarem mai la il·lusió i la passió que ens has transmès.

xavitondo

Xavi Tondo, para siempre

El lunes recibimos la trágica notícia de la muerte del ciclista catalán Xavi Tondo, que nos ha impactado profundamente y en estos dias tan duros para la família, amigos y allegados, así como para todo el mundo del ciclismo, no queremos dejar pasar esta ocasión para hacer llegar nuestro más sincero pésame a todos por esta pérdida.

Xavi, no olvidaremos nunca la ilusión y la pasión que nos has transmitido.

xavitondo

Segueix-nos a/Síguenos en:

  Facebook      Twitter      Youtube