Descripci�n de la imagen

Us presentem la  3a marxa cicloturista MONTSEC-MONTSEC 2011, que té com a principal novetat la data de celebració, el proper dissabte 21 de maig de 2011, en plena temporada cicloturista. Aquest fet, representa poder incrementar significativament els serveis, participació, etc. Us demanem que feu la màxima difusió possible d'aquest e-mail i del tríptic que us podeu descarregar a continuació.

Os presentamos la 3ª marcha cicloturista MONTSEC-MONTSEC 2011, que tiene como principal novedad la fecha de celebración, el próximo sábado 21 de mayo de 2011, en plena cicloturista. Este hecho, representa poder incrementar significativamente los servicios, participación, etc. Os rogamos que hagáis la máxima difusión posible de este e-mail y del tríptico que os podéis descargar a continuación.

DESCÀRREGA DEL TRIPTIC OFICIAL / DESCARGA DEL TRÍPTICO OFICIAL

CLUB CICLISTA BALAGUER - www.montsec-montsec.com - info@montsec-montsec.com

 

INFORMACIÓ I DARRERES NOVETATS DE LA MARXA MONTSEC-MONTSEC 2011 

INFORMACIÓN Y ÚLTIMAS NOVEDADES DE LA MARCHA MONTSEC-MONTSEC 2011

Descripci�n de la imagen

Apreciat amic cicloturista /col·laborador/voluntari,

Aprofitem aquesta comunicació per explicar-vos les últimes novetats i recomanacions de cara a la propera edició.

DADES BÀSIQUES

- SORTIDA i ARRIBADA al pavelló poliesportiu municipal de Balaguer.

Les dades de GPS són: Longitud: 0º 49' 7.096'' Latitud: 41º 47' 19.57''

Hora de SORTIDA: A les 8.00 h

RECORREGUTS:

MM150 - Ruta Llarga: 150 Km / 3000 mt. desnivell

MM125 -   Ruta Curta: 125 Km / 2450 mt. desnivell

RECOLLIDA DE DORSALS

Divendres 20 de maig, des de les 18 h fins a les 21 h.

Dissabte 21 de maig, des de les 6h30 a les 7h30

SEGURETAT

- Es continua mantenint vigent, com cada any, els aspectes de seguretat i neteja dels trams de graveta dies abans de la marxa, tant la baixada d'Ares, com d'Alsamora a Pont de Montanyana, com d'Alsamora a Moror.

Per aquest motiu, hem creat un apartat a la web exclusiu amb informació y recomanacions de seguretat, així com una descripció dels punts a tenir en compte per a la nostra marxa.

Recordeu que l'objectiu és gaudir d'un gran dia sense cap ensurt.

Llegir més»

Descripci�n de la imagen

Apreciado amigo cicloturista / colaborador / voluntario,

Aprovechamos esta comunicación para comentar las últimas novedades y recomendaciones de cara a la próxima edición.

DATOS BÁSICOS

- SALIDA y LLEGADA en el pabellón polideportivo municipal de Balaguer.

Les datos de GPS son: Longitud: 0º 49' 7.096'' Latitud: 41º 47' 19.57''

Hora de SALIDA: A las 8.00 h

RECORRIDOS:

MM150 - Ruta Larga: 150 Km / 3000 mt. desnivel

MM125 - Ruta Corta: 125 Km / 2450 mt. desnivel

RECOGIDA DE DORSALES

Viernes 20 de mayo, desde las 18 h hasta las 21 h.

Sábado 21 de mayo, desde las 6h30 hasta las 7h30

SEGURIDAD

- Se siguen manteniendo vigentes, como cada año, los  aspectos de seguridad y limpieza de los tramos de gravilla dias antes de la marcha, tanto en la bajada de Ares, como de Alsamora a Pont de Montanyana, como de Alsamora a Moror.

Por ese motivo, hemos creado un apartado en la web exclusivo con información y recomendaciones de seguridad, así como una descripción de los puntos a tener en cuenta para nuestra marcha.

Recordad que el objetivo es disfrutar de un gran dia sin ningún contratiempo.

Leer más»

Subir ^

Novetats inscripció i cronometratge

(Normativa acordada entre la Comissió de Cicloturisme de la Federació i la majoria d'organitzacions de marxes del circuit català)

- INSCRIPCIÓ ANTICIPADA I TANCAMENT D'INSCRIPCIONS

- El preu de les inscripcions anticipades, des de l’obertura del termini d’inscripció fins al dilluns 9 de maig a les 24:00 hores de la nit serà de 26 euros.
- Des d’aquest dia fins al dilluns 16 de maig a les 24:00 hores de la nit la inscripció tindrà un recàrrec de 5 euros, essent el preu final de 31 euros.

- CRONOMETRATGE
El cronometratge de la Marxa es farà mitjançant xip Championchip. El formulari d’inscripció a bicinscripcions ofereix tres possibilitats:

- Si es disposa del xip grop en propietat, només caldrà informar del codi d’aquest en la casella corresponent.
- Adquirir un xip groc de propietat si no es disposa d’aquest, directament des de la web de bicinscripcions. El preu és de 13 € i té una vida útil il•limitada i a més a més també serveix per d’altres disciplines esportives com ara Atletisme, Triatló, etc... que utilitzin el mateix sistema. Aquest es lliurarà el dia de la primera marxa en que us hagueu inscrit en aquesta modalitat.
- Contractar un xip de lloguer de dia que caldrà retornar en finalitzar la marxa a la línia d’arribada. Té un cost de 5 € i no són recuperables, és a dir, no són cap fiança.

Llegir més»

novedades inscripción y cronometraje

(Normativa acordada entre la Comisión de Cicloturismo de la Federación y la mayoria de organizaciones de marchas del circuito catalán)

-INSCRIPCIÓN ANTICIPADA Y CIERRE DE INSCRIPCIONES

-El precio de las inscripciones anticipadas, desde el inicio del plazo de inscripción hasta el lunes 9 de mayo a las 24:00 horas de la noche será de 26 euros.
- Desde este día hasta el lunes 16 de mayo a las 24:00 horas de la noche la inscripción tendrá un recargo de 5 euros, siendo su precio final de 31 euros.

- CRONOMETRAJE

El cronometraje de la Marcha se realizará mediante el chip Championchip. El formulario de inscripción a bicinscripcions ofrece tres posibilidades:

- Si se dispone de chip amarillo en propiedad, únicamente hará falta informar del código del mismo en la casilla correspondiente.
- Adquirir un chip amarillo de propiedad si no se dispone del mismo, directamente desde el web de bicinscripcions. El precio es de 13 € y tiene una vida útil ilimitada y además, sirve para otras disciplinas deportivas como el Atletismo, Triatlón, etc... que utilicen el mismo sistema. Este se facilitará el día de la primera marcha en que os hayáis inscrito en dicha modalidad.
- Contratar un chip de alquiler de día que hará falta devolver al finalizar la marcha en la línea de llegada. Tiene un coste de 5 € y no son recuperables, es decir, no son ninguna fianza.

Leer más»

Subir ^

PAVELLÓ POLIESPORTIU

Com cada any, podreu disfrutar de les instal·lacions del pavelló poliesportiu de Balaguer, on disposareu d'una àmplia zona d'aparcament, cafè i esmorzar al arribar, vestuaris i dutxes (amb unes reservades exclusivament per ús femení), dinar per al cicloturista i 1 acompanyant. I també, per gentilesa de l'Ajuntament de Balaguer, també podreu gaudir de la piscina coberta municipal.

DESCRIPCIÓ ÀREA DE LA ZONA DEL POLIESPORTIU: (Clicar imatge)

SERVEIS POLIESPORTIU

PLÀNOL D'ACCÉS AL POLIESPORTIU

CATEGORIES, CLASSIFICACIONS I OBSEQUIS

Les categories i classificacions (5 categoríes masculines i 5 femenines) tant de al ruta llarga com de la ruta curta es troben disponibles a la web.

A més, l'obsequi 2011 per a TOTS els participants de la marxa serà una ARMILLA PARAVENT, de la que us en presentem el disseny.

Chaleco 2011

  Llegir més»

DESITGEM QUE TOTA AQUESTA INFORMACIÓ ET SIGUI ÚTIL I ESPEREM PODER-TE SALUDAR EL PROPER DISSABTE 21/05/2011!

FINS AVIAT!!

PABELLÓN POLIDEPORTIVO

Como cada año, podréis disfrutar de las instalaciones del pabellón polideportivo de Balaguer, donde dispondréis de una ámplia zona de parking, café y desayuno al llegar, vestuarios y duchas (con unas reservadas exclusivamente para uso femenino), comida para el cicloturista y 1 acompañante. También, y por gentileza del Ayuntamiento de Balaguer, podréis disfrutar de la piscina cubierta municipal.

DESCRIPCIÓN ÁREA DE LA ZONA DEL POLIDEPORTIVO: (Clicar imagen)

SERVEIS POLIESPORTIU

PLANO DE ACCESO AL POLIDEPORTIVO

CATEGORIAS, CLASIFICACIONES Y OBSEQUIOS

Las categorias y clasificaciones (5 categorias masculinas y 5 femeninas) tanto de la ruta larga como de la corta se encuentran disponibles en el web.

Además, el obsequio 2011 para TODOS los participantes de la marcha será un CHALECO PARAVIENTO, del que os presentamos el diseño.

Chaleco 2011

Leer más»

DESEAMOS QUE TODA ESTA INFORMACIÓN TE SEA ÚTIL Y ESPERAMOS SALUDARTE EL PRÓXIMO SÁBADO  21/05/2011

  ¡¡HASTA PRONTO!!

Segueix-nos a/Síguenos en:

  Facebook      Twitter      Youtube